Steun ons

Wij zouden het ontzettend fijn vinden als je onze stichting zou willen steunen zodat wij mensen met een bipolaire stoornis nog beter kunnen helpen in hun herstel. Dit doen wij door het geven van (praktische) informatie over leven met een bipolaire gevoeligheid onder andere via deze website. Maar ook willen wij ervaringsgenoten, (direct)betrokkenen en behandelaars met elkaar verbinden door online contact en fysieke bijeenkomsten te organiseren.

Verhalenbundel
Ons eerste doel is het uitbrengen van een verhalenbundel met ervaringsverhalen van mensen die leven met een bipolaire gevoeligheid. Een vervolg op het boek Petra etcetera. Verhalen die gaan over verlies en verdriet maar vooral over hoe mensen weer in hun kracht zijn komen te staan. Een boek dat hoop geeft aan iedereen die nog worstelt met zijn of haar aandoening en tools biedt om beter te leren omgaan met extreme stemmingswisselingen.

Donatie
Je kunt je donatie overmaken naar het rekeningnummer van Stichting Petra etcetera.
Ons rekeningnummer is: NL34 INGB 0674 6661 27

Maar ook kun je onderstaande afbeelding gebruiken door de QR-code te scannen of op de afbeelding te klikken. Het bedrag is vastgesteld op 2,50 euro maar je kan dit bedrag zelf aanpassen als je dat wilt. Wij zijn met elke donatie ontzettend blij!

Stichting Petra etcetera heeft een ANBI status. Algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) genieten belastingvoordeel voor donateurs/sponsors.