Steun ons

Wij zouden het ontzettend fijn vinden als je onze stichting zou willen steunen zodat wij mensen met een bipolaire stoornis kunnen blijven helpen in hun herstel. Dit doen wij door het geven van (praktische) informatie over leven met een bipolaire gevoeligheid onder andere via deze website en ons Youtube-kanaal. Maar ook willen wij ervaringsgenoten, (direct)betrokkenen en behandelaars op een laagdrempelige manier met elkaar blijven verbinden door (online) contact via bijvoorbeeld onze Facebook community waar we ook beeldbel-sessies houden over een bepaald thema.

Daarnaast bieden wij door gastblogs en gastvlogs mensen een podium om zichzelf te laten zien want openheid is een ‘must’ om te kunnen herstellen. Ons eerste project is het uitbrengen van een verhalenbundel met ervaringsverhalen van mensen die leven met een bipolaire gevoeligheid. Verhalen die gaan over verlies en verdriet maar vooral over hoe mensen weer in hun kracht zijn komen te staan! Mocht je zelf geïnteresseerd zijn om je verhaal te delen, stuur dan een bericht via redactie@petraetcetera.nl

Donatie
Je kunt je donatie overmaken naar het rekeningnummer van Stichting Petra etcetera.

Ons rekeningnummer is: NL34 INGB 0674 6661 27
BIC: INGBNL2A

Stichting Petra etcetera heeft een ANBI status. Algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) genieten belastingvoordeel voor donateurs/sponsors.