Dit zijn wij

Petra d’Huy
Voorzitter

Petra heeft sinds 2000 de diagnose bipolaire stoornis (type 1) gekregen. In 2015 is ze haar verhaal publiekelijk gaan delen en startte ze een website onder de naam ‘Petra etcetera’. In 2021 kwam haar eerste boek uit en richtte ze de stichting Petra etcetera op om de kwaliteit van leven van mensen met een psychische kwetsbaarheid te verbeteren. 

Gabrielle Talsma
Secretaris

Vanaf het begin de rechterhand van Petra. Onder het motto ‘samen kom je verder’ ondersteunt ze waar ze kan en is ze voor de stichting onmisbaar. Van chauffeur tot adviseur. Samen met Petra beheert ze 24/7 de besloten Facebookgroep. 

Conny Bos
Penningmeester

Als moeder van is ze als direct betrokkene bekend met de problemen die bij psychische ontregeling komen kijken. Haar enthousiasme, sociale vaardigheden en behulpzaamheid zijn van zeer grote waarde voor de stichting. 

Jacuba Huijsman
Algemeen bestuurslid

Heeft als direct betrokken ervaring met psychische problemen en helpt de stichting met haar kritische kijk op zaken. 

Coen d’Huy
Algemeen bestuurslid

Getrouwd met Petra en al sinds 1991 haar steun en toeverlaat. Weet als geen ander hoe met respect om te gaan met een vrouw die gevoelig is voor psychoses. Zijn roots liggen in de grafische wereld en hij heeft daarnaast voor elk probleem een praktische oplossing. Behulpzaam, ondersteunend en creatief zijn zijn kernwoorden. 

Bernadette Wigchert
Informatiespecialist

Op jonge leeftijd gediagnosticeerd met de bipolaire stoornis en in haar leven enorm veel kennis opgedaan over haar gevoeligheid en een groot netwerk opgebouwd binnen de wereld van de ggz. Ze houdt de huidige ontwikkelingen in de gaten en informeert de stichting over lopende onderzoeken en nieuwsfeiten.

Fabiënne d’Huy
Content creator

Als dochter van betrokken bij de bipolaire stoornis en bekend met de ups en downs die daarbij komen kijken. Ze studeert Neuropsycholgie aan de universiteit Tilburg en helpt de stichting met het bijhouden van social media. Ook monteert ze in een handomdraai de gastvlogs en andere leuke video’s voor het Youtube-kanaal. 

Bestuur en medewerkers zetten zich allemaal voor de volle 100% vrijwillig in voor de stichting.